PEDAGOGIK AMALIYOTDA 4K KOMPETENSIYALARINING MUVAFFAQIYATLI QO‘LLANILISHI VA TA’LIM SIFATIGA TA’SIRI - Babayarova Ra’no Xamidovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida 4K kompetensiyalari – kritik fikrlash, kreativlik, kommunikatsiya va hamkorlikni pedagogik amaliyotga integratsiya qilish muhimligi tahlil etiladi. Shuningdek, bu kompetensiyalarning o‘quvchilarning shaxsiy rivoji va ta’lim sifati ko‘rsatkichlariga ko‘rsatadigan ijobiy ta’siri ilmiy-nazariy asosda ko‘rib chiqiladi.