MAKTAB O‘QUVCHILARIGA ADABIYOTNI O‘RGATISHDA INTEGRATSIYANING AHAMIYATI - Boboyeva Nafosat Tulqin qizi; Toshniyozova Ra'no Qurbonovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada maktab o‘quvchilariga adabiyot fanini o‘qitishda integration yondashuvning nazariy va amaliy asoslarini tahlil etish, integratsion o‘qitish orqali dars jarayonining samaradorligini oshirish, fanga bo‘lgan qiziqishni kuchaytirish hamda o‘quvchilarning ko‘p yo‘nalishli bilim olishlariga zamin yaratish haqida fikr yuritiladi.