INTEGRATSIYALASHGAN ONA TILI TA’LIMINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Mamarajabova Ozoda Zokir qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada integratsiya tushunchasining ta’lim tizimiga kirib kelishi, uning mazmun va mohiyati, yuqori sinf o‘quvchilariga ona tili ta’limini integratsiyalashgan holda tashkil etishning o‘ziga xos xususiyatlarini o‘rganish, integratsiyalashgan ona tili ta’limining amaliy-nazariy asoslarini tahlil qilish, yuqori sinf darsliklaridagi mavzularni integratsion yondashuvga aloqadorligi, darsliklarda integratsion yondashuvlar va ularning samaradorligi xususida fikr-mulohazalar keltirilgan.