ADABIYOT DARSLIKLARIDA DRAMATIK ASARLARNING BERILISHI - Xurramova Aziza Toshtemir qizi; Muslihiddin Muhiddinov (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada adabiyot darsliklarida dramatik asarlarning berilish tamoyillari, ularning o‘quvchilar tarbiyasidagi o‘rni va ahamiyati yoritiladi. Shuningdek darsliklarda dramatik asarlarni o‘rgatishning samarali metodlari, sahnalashtirish mashqlari va obrazlar tahlilining pedagogik ahamiyatiga alohida etibor qaratiladi.