ADABIYOT DARSLARIDA NUTQIY KO‘NIKMALARNI RIVOJLANTIRISH MUAMMOLARI - Umurova Farangiz Askarboy qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bugungi kundagi talabalar nutqidagi muammolarning sabablari va ularni bartaraf etish yo‘llari, adabiyot darslaridagi mavzularning nutqiy ko‘nikmalarni shakllantirishdagi roli misollar bilan ko‘rsatilganligi, nutqning ravon va ta’sirchanligi o‘qituvchi faoliyatining muhim unsurlaridan biri ekanligi haqida so‘z boradi.