O‘QUVCHILAR NUTQINI O‘STIRISHDA NUTQIY KOMPETENSIYALARNING O‘RNI (6-sinf misolida) - Ziyodulloyeva Dinora Alijon qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolda kompetensiya tushunchasining ta’lim mazmuniga tatbiq etilishi, yangicha yondashuv, ta’lim tizimini rivojlantirish masalasi, hozirgi zamon talabiga monand tarzda endilikda o‘quvchilarga faqatgina ilmiy-nazariy bilimlar berishda 6-sinf o‘quvchilarining dunyoqarashini kengaytirish, ularni mustaqil mushohada eta oladigan, egallagan bilimlarini kundalik hayotga ham ongli ravishda tatbiq qila olishi haqida ilmiy-nazariy fik-mulohaza bildirilgan.