PEDAGOG FAOLIYATIDA ETIKET MASALASI - Hikmatova Gulandom (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Pedagog faoliyatida o‘quvchilar bilan muloqot asosiy masala ekanligi, o‘quvchilar ruhiyati bilan ish olib borish pedagog mahoratining bosh bo‘g‘ini hal qilinadi. O‘qituvchining kasbiy faoliyatida muloqot madaniyatini shakllantirish muammosi kishilik jamiyatining ehtiyojlari va talablaridan kelib chiqqan holda o‘rganildi.