TIJORAT BANKLARIDA INNOVATSION JARAYONLARNI BOSHQARISH SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING NAZARIY QARASHLARI - Djurayev Kamoliddin Tashbaltayevich (KONFERENSIYALAR, 2024)
Ushbu maqolada tijorat banklarida innovatsion jarayonlarni boshqarish samaradorligini oshirishning nazariy qarashlari ko’rib chiqiladi shu tufayli bank aktivlarining likvidligi masalalari o’rganildi, shuningdek, yuqori noaniqlikni tavsiflovchi banklarning innovatsion faoliyati bo’yicha amaliy takliflar berildi, bu esa o’z navbatida xatarlarni boshqarishning moslashuvchan va moslashuvchan modellaridan foydalanishni talab qiladi.