ХАЛҚ ТАЪЛИМИ ТИЗИМИДАГИ МУАССАСАЛАРИДА БЮДЖЕТДАН ТАШҚАРИ МАБЛАҒЛАРНИНГ НАЗОРАТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Д.Э.Норбеков (KONFERENSIYALAR, 2025)
Бюджет ташкилотларида бюджетдан ташқари маблағларнинг ҳосил бўлиш манбалари ва уларнинг назоратига оид ахборотларнинг зарурлиги тадқиқ этилган.