DAVLAT-XUSUSIY SHERIKLIGINI TASHKIL ETISHNING HUQUQIY VA NAZARIY ASOSLARI - Toshmanov X.A (KONFERENSIYALAR, 2025)
Davlatning yangi tizimni joriy qilishda albatta faoliyatini tartibga soluvchi meyoriy-huquqiy hujjatlarni ishlab chiqish talab qilinadi. Bunda, mavjud holat va xaorij tajribasidan foydalanish maqsadga muvofiqdir. Respublikadagi davlat-xususiy sherikchilik amaliyotining huquqiy faoliya va nazariy asoslari tadqiq qilingan.