RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA IJTIMOIY SOHANI DAVLAT HUSUSIY SHERIKLIK ASOSIDA MOLIYALASHTIRISHNING AMALDAGI XOLATI TAHLILI - Xalilova Shoxsanam G`ayrat qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Maktabgacha ta`limda davlat xususiy sheriklik munosabatlati hamda ushbu sohani raqamli texnologiyalar orqali tartibga solish, rivojlantirish va shu yo`l orqali jahon amaliyotini ijtimoiy sohaning bir qismi bo`lmish maktabgacha ta`limga tadbiq qilish bo`yicha fikrlar berilgan.