ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА АУДИТОРЛИК ФАОЛИЯТИНИНГ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Қўзиев Исломжон Неъматович (KONFERENSIYALAR, 2025)
Юртбошимизнинг иқтисодиётдаги ислоҳотлари замирида дастлабки қадамлари чет эл инвесторларини мамлакатмизга жалб қилишда катта эътибор берилмоқда. Бунинг асосий сабаблари бири кўплаб соҳалар яъни қишлоқ хўжалиги, енгил саноат, озиқ-овқат, савдо-сотиқ ҳамда бошқа енгил саноат тармоқлари корхоналари йирик саноат корхоналарга, гарчи уларнинг фаолияти билан боғлиқ бўлмаса ҳам, бириктириб қўйилганлиги, ушбу тармоқ корхонлари эса ўз фаолиятлари натижасида зарар билан ишлаб, саноат корхоналарини ривожланишига тўсқинлик қилиб келганлигидир.