QAYTA ISHLASH KORXONALARIDA XARAJATLAR HISOBI VA TAHLILINING USLUBIY ASOSLARINI TAKOMILLASHTIRISHNING MUHIM JIXATLARI - Mamatqulov Akram Xalmurodovich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Maqolada qayta ishlash korxonalarida xarajatlar hisobi va tahlilining uslubiy asoslarini takomillashtirishning muhim jixatlari yoritilgan