БАНК КАПИТАЛИ МАКРОПРУДЕНЦИАЛ СИЁСАТ ИНСТРУМЕНТИ СИФАТИДА - Нилуфар Шарипова (KONFERENSIYALAR, 2025)
Мақолада банк капиталига халқаро банк назорати ташкилотлари томонидан қўйилган талаблар, бундай талабларнинг бажарилиши ва банк барқарорлиги боғлиқлиги ўрганилиши асосида тегишли хулосалар шакллантирилган.