АУДИТОРЛИК ТЕКШИРУВИНИ РЕЖАЛАШТИРИШ ХУСУСИЯТЛАРИ - Исмоилова Феруза Исроиловна (KONFERENSIYALAR, 2025)
Фикримизча, амалдаги норматив-ҳуқуқий ҳужжатларда аудиторлик текширувини режалаштириш ва ўтказиш босқичида бажариладиган аудиторлик амалларини белгилаш бўйича айрим номувофиқликлар мавжуд бўлиб, уларни аниқлаштириш бугунги куннинг долзарб масалаларидан ҳисобланади.