SAVDO KORXONALARIDA BUXGALTERIYA HISOBINI TOMATLASHTIRISH JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISH - Uzakov Utkir Abdusattarovich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Mazkur maqolada raqamli iqtisodiyot sharoitida savdo korxonalarida buxgalteriya hisobini avtomatlashtirish, korxonalarda zamonaviy dasturlardan foydalanish hamda ushbu dasturlardan foydalangan holda ish va vaqt unimdorligini oshirish kabi masalalar ochib berilgan. Qolaversa xatolarni oldini olish va buxgalteriya hisobi ma’lumotlaridan foydalanuvchilarni tez va sifatli axborot bilan ta’minlash yoritilgan.