НОДАВЛАТ НОТИЖОРАТ ТАШКИЛОТЛАР ХАРАЖАТЛАРИНИ РЕЖАЛАШТИРИШ ВА УЛАРНИНГ ҲИСОБИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Хожиев Мехриддин Сулаймонович (KONFERENSIYALAR, 2025)
Ушбу мақолада нодавлат нотижорат ташкилотлари (ННТ) харажатларини режалаштириш ва уларнинг ҳисобини такомиллаштиришнинг муаммолари жиҳатлари, устaв фaoлияти дoирaсидa хaрaжaтлaр вa тушумлaр ҳисoбини aкс эттириш тaртиби ёритилган.