ЖИСМОНИЙ ШАХСЛАРНИ КРЕДИТЛАШНИНГ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ - Абдуназаров Шохрух Акром ўғли (KONFERENSIYALAR, 2025)
Ушбу мақолада кредитлаш ташкилотларининг жисмоний шахсларни кредитлашнинг амалдаги ҳолати, унинг жорий ва истиқболдаги ривожланишининг тенденциялари, таҳлилий хулосалари, амалий ечимлари такомиллаштиришнинг муҳим таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.