JISMONIY SHAXSLARDAN OLINADIGAN DAROMAD SOLIG‘I VA IJTIMOIY SOLIQ HISOBOTINI TO‘LDIRISH AMALIYOTI - Zuhriddin Qahharov (KONFERENSIYALAR, 2025)
Tezisda jismoniy shaxslardan olinadigan daromad solig‘i va ijtimoiy soliq hisobotini to‘ldirish amaliyoti ko‘rib chiqiladi. Ushbu hisobotlarni to‘ldirish jarayonlari, huquqiy asoslari, soliq to‘lovchilar uchun muhim jihatlar hamda amaliy tavsiyalar haqida ma’lumotlar beriladi. Shuningdek, O‘zbekiston Respublikasining tegishli qonun hujjatlari va soliq kodeksiga oid tahlillar keltiriladi