ХЎЖАЛИК ЮРИТУВЧИ СУБЪЕКТЛАРДА ЖОРИЙ АКТИВЛАРНИНГ CТРАТЕГИК БОШҚАРУВ ҲИСОБИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ МАСАЛАЛАРИ - Норматова Гулмира Хайруллаевна (KONFERENSIYALAR, 2025)
Хўжалик юритувчи субъектларда жорий активларнинг бошқарув ҳисоби корхона раҳбариятини корхонадаги ишларнинг ҳолати тўғрисида холис ва ишончли маълумотлар билан таъминлашда муҳим рол ўйнайди.