O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA MOLIYAVIY HISOBOTNING XALQARO STANDARTLARI (MHXS)GA O’TISH BOSQICHLARI VA UNING AXAMIYATI - Ismoilxo’jayeva O’g’iloy G’ani qizi; Sh.Sh.Akromov (KONFERENSIYALAR, 2025)
Ushbu tezisda O’zbekiston Respublikasida IFRSga o’tish jarayoni o’rganilgan, bu jarayonning qiyinchiliklari va oqibatlari tahlil qilingan. O’zbekiston tomonidan moliyaviy hisobot standartlarini IFRSga muvofiqlashtirish bo’yicha ko’rilayotgan qadamlar, moliyaviy hisobot sifatining shaffofligiga ta’siri hamda o’tish davrida duch kelgan imkoniyatlar va muammolar o’rganib chiqilgan