КОРХОНА ХАРАЖАТЛАРИ ТАҲЛИЛИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Хамидова С.Я. (KONFERENSIYALAR, 2025)
Хўжалик юритувчи субъектлар харажатларининг ўзгарувчан ва доимий харажатларга туркумланиши туфайли муҳим бошқарув қарорларини қабул қилиш имконияти пайдо бўлади. Шунинг учун ҳам уларнинг тўғри тақсимланиши бошқарув қарорларига билвосита таъсир кўрсатади. Чунки таҳлил натижалари ҳам айнан мана шу кўрсаткичларга боғлиқ.