“ТОШКЕНТ ДОН МАҲСУЛОТЛАРИ” АКЦИЯДОРЛИК ЖАМИЯТИДА ДАВР ХАРАЖАТЛАРИ ҲИСОБИНИ ТАШКИЛ ҚИЛИНИШИ - Исканов Холжигит Нуркосимович; Нуркосимова Суройё Холжигит қизи (KONFERENSIYALAR, 2025)
Давр харажатлари деганда бевосита ишлаб чиқариш жараёни билан боғлиқ бўлмаган харажатлар ва сарфлар тушунилади: бошқарув харажатлари, маҳсулотни сотиш харажатлари ва умумхўжалик аҳамиятига эга бўлган бошқа харажатлар.