KORPORATIV MIJOZLARNI KREDITLASHDA ANDERRAYTING XIZMATI - Umarov Zafar Absamatovich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Tijorat banklarida korporativ mijozlarni kreditlash jarayonida anderrayting xizmatidan foydalanish, bank risklarini baholash va kamaytirishga yordam beradi.