QASHQADARYO VILOYATINING DEMOGRAFIK SIG’IMINI STATISTIK TAHLILI - Maxmatqulova Hikoyat G’iyosiddin qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Maqolada Qashqadaryo viloyati aholi joylashuvi bilan bog’liq hududning demografik jarayonlari, aholi joylashuviga ta’sir qiluvchi tabiiy va iqtisodiy omillarning ta’siri, aholi zichligi bilan bir qatorda demografik jarayonlarni statistik tahlilining zarurati to’g’risida bayon qilingan.