LAZER TEXNOLOGIYALARINING TIBBIYOTDA QO‘LLANILISHI - Xoliddinov Xosiljon (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Tezisda  lazer  texnologiyalarining  tibbiyotda  —  jarrohlik, diagnostika,  fizioterapiya,  dermatologiya,  oftalmologiya  va  onkologiyada qo‘llanilishi  yoritilgan.  Lazerlar  yuqori  aniqlik,  xavfsizlik  va  tez  reabilitatsiya kabi afzalliklari bilan tibbiy amaliyotda keng qo‘llanilmoqda.