KLINIK DIAGNOSTIKANI O‘QITISHDA YANGI INTEGRATIV YONDASHUVLAR - Rizayeva Umida Abdurashidovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada  tibbiyotning  asosiy  “klinik  tashxis”  tushunchasini fanlararo  yondashuv  (tibbiy,  falsafiy  va  lingvistik)  asosida  taqdim  etish  tizimi ko‘rsatilgan.  Yondashuv  nazariy  va  klinik  fanlarni  o‘qitishda  uzluksizlikni ta’minlashga  va  tashxislarni  shakllantirishda  aks  ettirilgan  klinik  fikrlashning kognitiv va mantiqiy asoslarini ochib berishga yordam beradi.