REVMATIK ARTRIT, TIZIMLI QIZIL BO‘RICHA, ANKILOZLOVCHI SPONDILOARTRIT BILAN KASALLANGAN BEMORLARDA OSTEOPENIK SINDROM RIVOJLANISHINI ZAMONAVIY USULDA PROGNOZ QILISH - Tuychiyev Sardor Azamatovich; Bahodurov Akbarshoh Akobirjon og‘li (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola osteoporoz bilan kasallangan bemorlarni suyak zichligini  kamayish  sabablari  va  uni  kuchaytiruvchi  omillar,  uni  erta  aniqlash, tashxislash mezonlari to‘g‘risida tatqiqot metodlari keltirilgan.