PARODONTITLARNING KLINIK KO’RINISHLARI VA ULARNING DIAGNOSTIKASI. - Qandova Feruza Abduraxmonovna, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya:  Parodontit  –  bu  paradont  to’qimasining  tish  milk boylamlarining zararlanishi bilan kechadigan  yallig’lanishli  jarayon  hisoblanadi. Bu  maqolada  paradontitning  patogenezi,  klinikasi  va  ularning  kechishi  haqida bayon qilingan.