PSIXIATRIYA SOHASIDA QO'LLANILAYOTGAN ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR - Yo’ldosheva Mohinur Umedovna; Rasulova Nazokat Shavqiddinovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya  So‘nggi  yillarda  psixiatriya  sohasida  zamonaviy texnologiyalarning  joriy  etilishi  ruhiy  salomatlikni  saqlash  va  davolash uslublarida  sezilarli  o‘zgarishlar  keltirib  chiqarmoqda.  Bu  texnologiyalar bemorlarga  individual  yondashuv,  erta  diagnostika,  samarali  davolash  va kasallikning qaytalanishini oldini olish imkoniyatini yaratmoqda.