OG‘IZ BO‘SHLIG‘I KASALLIKLARINI DAVOLASH USULLARI - Ostonova Aziza Shuhratovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Anotatsiya:  Ushbu  maqolada  og‘iz  bo‘shlig‘i  kasalliklarini  davolash  usullari haqida  so‘z  yuritiladi.  Unda  an’anaviy  va  zamonaviy  davolash  yo‘llari, fizioterapevtik usullar, medikamentoz muolajalar va xalq tabobatidan foydalanish imkoniyatlari  ko‘rib  chiqiladi.  Shuningdek,  kasalliklarning  oldini  olishda  og‘iz gigiyenasining  roli  va  muntazam  profilaktika  tadbirlarining  ahamiyati  yoritib berilgan.