AKUSHERLIK AMALIYOTIDA SPINAL ANESTEZIYANI QO’LLASHNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI VA AFZALLIKLARI - Usmonov Muhammadi G’ulom o’g’li (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Hozirgi  kunda  tibbiyotning  anesteziologiya  yo’nalishida regionar  anesteziya  usullari  qulayligi  va  asoratlar  kamligi  tufayli ommalashmoqda. Tezisda regionar anesteziya usullaridan biri – spinal anesteziya haqida ma’lumotlar keltirilgan.