BOLALAR ONKOLOGIYASIDAGI DIAGNOSTIK YUTUQLAR - Kobilova Miyassar Vaxabovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bugungi kunda hamma narsa juda dinamik tarzda sodir bo‘lmoqda - har 2,5 yilda bir marta bilimlar oqimi to‘liq yangilanadi.  Biz yangi ma’lumotlarga ega bo‘lmoqdamiz, bu bizga odamlar organizmiga feldsherlik  yondashuvlari  bilan  aralashmaslikka,  ko‘rinadigan  kasalliklarni simptomatik  tarzda  davolamaslikka,  balki  bu  kasalliklarning  nozik  sababini izlashga yordam beradi.