TIBBIYOT YO‘NALISHIDAGI PROFESSIONAL TAʼLIM MUASSASALARIDA SIMULYATSION TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH AMALIYOTI - Gaffarov O‘ktamjon Ravshanovich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur tadqiqotda tibbiyot yo‘nalishidagi professional ta’lim muassasalarida  simulyatsion  texnologiyalarni  joriy  etish  amaliyoti,  ularning samaradorligi  va  o‘quvchilarning  kasbiy  ko‘nikmalariga  ta’siri  o‘rganildi. Simulyatsion usullar orqali o‘quvchilarda klinik tafakkur, tezkor qaror qabul qilish va amaliy malakalarni rivojlantirish mexanizmlari tahlil qilindi.