DAVOLOVCHI JISMONIY TARBIYA MASHG‘ULOTLARI ORGANIZMNI REABILITATSIYA QILISH VA TIKLASHNING SAMARALI VOSITASI - Paraxatova Aynura Tengelbay qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada davolovchi jismoniy tarbiya mashg‘ulotlari umumiy jismoniy tarbiyaning ajralmas qismi sifatida, shuningdek, mashg‘ulotlar va butun majmuani  to‘g‘ri  tashkil  etish  orqali  kasallikning  zo‘rayishini  oldini  olishning samarali vositasi sifatida ko‘rib chiqilgan.