AXBOROTNING JAMIYATDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI - Bobohusenov Akmal Ashurovich; Turayeva Gulra’no Avaz qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Anontatsiya:  Ushbu  maqolada  axbarotning  jamiyatdagi  o‘rni, ahamiyati,axborotning  to‘g‘ri  yetkazilishi,uning  inson  hayotida  ta’siri  hamda to‘g‘ri  foydalanish  tamoyillari  haqida  to‘xtalib  o‘tilgan.Axborotning  jamiyatda inson   naqadar muhim ahamiyatga ega ekanligi tushuntirilgan.