INGLIZ TILIDA SHAXSNING YUZ IFODASI TASVIRIDA IDIOMALARNING O‘RNI VA AHAMIYATI - Ra'no Turayeva, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  tezisda  ingliz  tilida  yuz  ifodasi  tasvirini  ifodalashda idiomalardan  foydalanish  va  ularning  o‘ziga  xosligi  xususidagi  fikrlar  tahlilga tortildi.  Idiomalardan  yuz  ifodasini  aks  ettirishda  foydalanish  til  boyligini ko‘rsatuvchi manbalardan biri sanaladi.