SINERGIK O‘QUV XULQINI SHAKLLANTIRISHDA IJTIMOIY- PSIXOLOGIK YONDASHUVLAR (TALABALAR MISOLIDA) - Radjabova Sanobar Davronovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  talabalarda  ta’limga  nisbatan  sinergiya xulqini  shakllantirishda  ijtimoiy-psixologik  omillarning  roli  tahlil  qilingan. Shuningdek,  ta’lim  jarayonida  motivatsiya,  guruhiy  o‘zaro  ta’sir  va  shaxsiy omillarning  integratsiyasi  orqali  sinergiya  xulqni  shakllantirish  mexanizmlari yoritilgan.