NODAVLAT TA’LIM TASHKILOTLARI TALABALARI O’QUV JARAYONIGA MOSLASHUVINI NAMOYON BO’LISHINING O‘ZIGA XOS IJTIMOIY-PSIXOLOGIK DETERMINANTLARI - Ganjiyev Feruz Furqatovich; Razzoqova Shaxnoza Jo’rayevna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada,  nodavlat  ta’lim  tashkilotlarida  talabalar o’quv  jarayoniga  moslashuvining  o’ziga  xos  ijtimoiy-psixologik  moslashuv determinantlari haqida fikr yiritilgan.