БОЛАЛАРДА ИЛМИЙ ДУНЁҚАРАШНИ ШАКЛЛАНТИРИШГА ЙЎНАЛТИРИЛГАН ПЕДАГОГИК ИННОВАЦИЯЛАР - Жумашева Г.Х.; Aблакимова R. (KONFERENSIYALAR, 2025)
Aннoтaция:  Maкoладa  бoлaлaрнинг  илмий  дунекарашини шaкиллантиришдa  педагогик  инновацияларнинг  хозирги  кундаги  ахамияти oчиб  курсатилган.  Педагогик  инновацияларнинг  окиш-билиш  жараенига кириши  объектив  реаллик,  материалларнинг  мавжуд  шакллари,  укув фаолиятининг куламини мужассамлаштиради.