OILADA FARZANDNI BARKAMOL VA JISMONAN SOG’LOM QILIB TARBIYALASHNING IJTIMOIY- PSIXOLOGIK VA TIBBIY OMILLARI. - Bahronova Mavluda O‘tkir qizi, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya:    Farzandni  barkamol  va  jismonan  sog'lom  qilib  tarbiyalash oilaning  eng  asosiy  vazifalaridan  biridir.  Ushbu  tezis    orqali  bu  jarayonning muvaffaqiyatli bo‘lishi uchun bir qancha ijtimoiy, psixologik va tibbiy omillarni hisobga  olish  zarur.  Farzandning  rivojlanishi  faqatgina  ma'lum  bilim  va malakalarga  ega  bo‘lishi  emas,  balki  uning  shaxsiyati,  xulq-atvori  va  sog‘lig‘i ham  to‘g‘ri  shakllanishi  kerakligini  ta’kidlaydi.Shundagina  biz  orzu  qilganday farzandlarni tarbiyalay olamiz.