BOJXONA XODIMLARI KASBIY FAOLIYATI SAMARADORLIGINI TA’MINLASHDA INDIVIDUAL-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARNING O‘RNI VA AHAMIYATI - Barotov Shuхrat Sharipovich, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada bojxona xodimlari kasbiy faoliyati samaradorligini ta’minlashda  individual-psixologik  xususiyatlarning  o‘rni  va  ahamiyati  ochib berilgan.  Shuningdek,  bojxona  xodimlarini  faoliyati  bilan  bog‘liq  kasbiy kompetentsiyalarning psixologik asoslari yoritilgan.