OILADA BOLA SHAXSIDA MILLIY QADRIYATLAR SHAKLLANISHINING IJTIMOIY PSIXOLOGIK MEXANIZMLARI - Boboeva Feruza Azimjonovna, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Аннотация:  Ushbu  maqolada  oilada  bola  shaxsida  milliy  qadriyatlar shakllanishining ijtimoiy psixologik mexanizmlari va uni   shaxs shakllanishidagi ta’siri masalasi o‘z ifodasini topgan.