ICHKI ISHLAR ORGANLARI XODIMLARIDA PSIXOLOGIK KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISHNING ILMIY ASOSLARI - Sharipov Soatjon Roziqovich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Аннотatsiya.  Maqolada    ichki  ishlar  organlari  xodimlarida  psixologik xizmat  ko‘rsatishning  o‘ziga  xos  jihatlari    va  kasbiy  kompetentligiga  ta’sir qiluvchti  ijtimoiy-pesixologik  omillarning  o‘rni  va  ahamiyati  yoritilgan. Shuningdek,  ichki  ishlar  organlari  xodimlarining  faoliyat  samaradorligini ta’minlovchi psixologik mexanizmlarni ilmiy asoslari ochib berilgan.