PSIXOLOGIYA VA TIBBIYOT: PSIXOTERAPIYA, PSIXOSOMATIKA YO`NALISHIDAGI INNOVATSIYALAR - Sa'dullayev Samariddin Ulugʻbek oʻgʻli, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya:  Psixologiya  va  tibbiyot  sohalaridagi  innovatsiyalar,  inson ruhiyati  va  jismoniy  salomatligini  yaxshilashda  muhim  rol  o‘ynaydi. Psixoterapiya  va  psixosomatika,  bu  ikki  yo‘nalish,  insonning  ruhiy  va  jismoniy holatini  o‘rganish  va  davolashda  bir-biri  bilan  chambarchas  bog‘liq.  Ushbu maqolada, psixoterapiya va psixosomatika sohalaridagi zamonaviy innovatsiyalar va ularning inson salomatligiga ta'siri haqida ma'lumotlar berilgan.