O’ZBEK TILIDAGI REKL AMA MATNLARINING LINGVISTIK XUSUSIYATI - Qodirova Marhabo O’ktam qizi, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.      Reklama  matnlarining  lingvistik  tahlili  orqali  reklama matnlarining  ko’rsatilayotgan    mahsulotga    til  uslublari  jihatdan  muvofiq  yoki muvofiq  emasligi,  reklama  matnlarining  ta’sirchanligini  oshiruvchi  lingvistik xususiyatlar va til vositalar haqida bayon qilingan