RANGLARNING SEMANTIKASI - Sayfulloyeva Gulobod Faxriddinovna; Kamolov Ixtiyor Nigmatullayevich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  lingvomadaniyatshunoslikda  har  bir rangning o'ziga xos semantik ma'noga ega ekanligi, turli madaniyatlar, tillar va kontekstlarda  o'zgarishi  mumkinligi,  ranglarning  madaniyatshunoslik, psixologiya va adabiyotdagi o’rni juda muhimligi haqida so’z boradi.