SUN`IY INTELLEKTNING ZAMONAVIY DASTURLARI VA ISHLATILISHI - Yaxyoyeva Zebiniso Obidovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Zamonaviy dunyo tez sur’atlar bilan rivojlanmoqda va ta’lim tizimi ham bu oʻzgarishlarga hamohang tarzda takomillashib bormoqda. Axborot texnologiyalari  ta’limning  barcha  sohalariga  kirib  keldi  va  oʻquv  jarayonini samarali  va  qiziqarli  amalga  oshirish  imkoniyatini  yaratdi.  Shuningdek,  sun’iy intellekt  (SI)  yordamida  bo‘lajak  o‘qituvchilarning  individual  ehtiyojlari  tahlil qilinib, o‘qitish jarayonida moslashtirilgan yondashuvlar qo‘llanilishi mumkin