TURKIY TILLARDAGI IJTIMOIY-SIYOSIY TERMINLARNI QIYOSIY TADQIQ ETISH DAVR TALABI - Abdiyev Murodqosim Bolbekovich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqola  turkiy  tillar  terminologiyasining  muhim  tarmog‘i    bo‘lgan ijtimoiy-siyosiy  terminlar  masalalarisha  bag‘ishlangan.  Unda  turkiy  tillarning  ijtimoiy-siyosiy terminllari tadqiq etish  bilan bog‘liq  bo‘lgan vazifalar xususidagi fikrlar bayon etilgan.