BADIIY MATNDA DIALEKTAL FRAZEOLOGIZMLARNING QO‘LLANILISHI - Yusupov Sardor Shodi o‘g‘li (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  badiiy  matnda  frazeologik  birliklarning  qo‘llanishi  masalasiga  qisqacha  to‘xtalib  o‘tildi.  Badiiy  matn  tarkibida  so‘zlashuv  unsurlarining  so‘zlashuv nutqi  tarkibida  esa,  dialektal  frazeologizmlarning  ishlatilishi  taniqli  yozuvchimiz  To‘g‘ay Murodning “Oydinda yurgan odamlar” qissasidan olingan misollar orqali ko‘rsatib berildi.